ДОСТАВКА И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Всички поръчки се изпълняват от онлайн книжарница yasnakniga.com.

При успешно осъществена поръчка ще получите имейл с потвърждение на посочения от Вас адрес.

2. Плащането се извършва с наложен платеж чрез пощенски паричен превод или банков превод.

2.1. Плащане чрез наложен платеж:

„Ясна книга“ ООД има сключен договор с куриерски фирми „Еконт Експрес“ ООД и „Спиди“ АД за извършване на услугата плащане с наложен платеж с пощенски паричен превод на територията на Република България. При заплащането в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП). Клиентът заплаща крайната цена на поръчката на куриера. Същият получава  документ от съответната куриерска фирма като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиентът трябва да запази документа, който замества касова бележка* като доказателство за извършеното плащане!

*Нормативни основания, въз основа на които не се изисква касов бон при плащане чрез пощенски паричен превод: Наредба №H-18/13.12.2006

2.2. Плащане чрез банков превод:

Банковият превод се осъществява от банкова сметка към банкова сметка или чрез внасяне на необходимата сума за разплащане в най-удобния за Вас клон на която и да е търговска банка. Ако имате съществуваща банкова сметка в банка, нужно е да попълните платежно нареждане и дължимата сума се превежда от Вашата сметка в сметката на „Ясна книга“ ООД.

Абсолютно задължително е да попълните графата „Основание за плащане“ с номера на Вашата поръчка, който сте получили на имейл адрес като потвърждение от нас. Ако пропуснете тази стъпка, идентификацията на превода се затруднява и е възможно поръчката да не бъде изпълнена, тъй като няма да знаем за какво е плащането. Поръчки, платени по банков път, се обработват и изпращат след постъпване на сумата в банковата сметка на „Ясна книга“ ООД. 

ОББ“ АД
Сметка в лева: BG27UBBS80021024065050, BIC UBBSBGSF
Титуляр на сметката: „Ясна книга“ ООД
Задължено лице (вносител): Вашите три имена.
Основание за плащане: № на поръчката

Моля, запознайте се с пълните условия за доставка и срокове в секция „Общи условия“, Раздел I, т. 9.